miercuri, 18 mai 2011

Concert MelosTon la Calderon, 20 mai, ora 17:00

          Centrul Cultural Calderon, aflat pe strada Jean Louis Calderon, nr 39, este un spatiu deosebit de interesant, intr-o vila renovata din zona veche a Bucurestiului, ceea ce ii da confera un aer aparte. Gazduieste in permanenta o gama larga de evenimente culturale, de la expozitii de arta plastica la intalniri cu teme literare.
          Cu amabilitatea organizatorilor am discutat despre eventualitatea unui concert in acest spatiu, iar initiativa a fost acceptata.
          In program vor fi cîntece corale despre dragoste, tinereţe şi bucuria de viaţă, melodii vesele şi antrenante, de bună dispoziţie sau cu accente umoristice.
          Lucrarile apartin compozitorilor din epoca Renaşterii sau a barocului: Clément Janequin, John Dowland, Giovanni Giacomo Gastoldi , J. S. Bach, Thoinot Arbeau, Hans Leo Hassler, Daniel Friderici etc., în română, engleză, franceză, germană.

          Va asteptam cu drag! INTRARE LIBERA.

PS: Aici este o harta cum sa ajungeti la acest centru cultural: http://visit-otherworlds.com/wp-content/uploads/2010/08/Harta1.jpg . E foarte aproape de Piata Universitatii.


Va asteptam cu drag!


MelosTon
________________________________________
UPDATE
Am fost si ne-a placut. Iata cateva fotografii:





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu