sâmbătă, 26 martie 2011

Si am fost la Serendipity...

         O primire calda am avut in draga noastra ceainarie Serendipity pe 25 martie, un loc unde ne simtim deja ca acasa. O ambianta de relaxare si un public minunat ce ne-a aplaudat mai tot timpul, cu exceptia momentelor artistice :) . Am fost foarte incantati de tot acest eveniment, iar noua ne-a incalzit inimile si ne-a dat curaj sa crestem si sa muncim mai mult, sa intonam cu pasiune fiecare nota muzicala.
         Mare ne-a fost bucuria de a avea in randurile publicului doua artiste de talie internationala si anume soprana Nelly Miricioiu si  mezzosoprana Marianne Cornetti. ( le gasiti in duet la urmatorul link: http://www.youtube.com/watch?v=ymMlpffDs9w ). Doua personalitati puternice, care nu au dat de inteles in niciun moment ca ar veni din alta lume. Ne-au zambit si ne-au imbratisat, ne-au sfatuit, au cantat cu noi si chiar ne-am imprietenit. A fost o seara unica pentru fiecare dintre noi, cei din cor.
         Si bineanteles, asa cum se intampla peste tot unde dam peste un pian, s-a lasat cu un after-party de exceptie. Duete care mai de care mai inedite, cantece vechi si foarte cunoscute.
         Multumim tuturor pentru eforturile pe care le-au depus pentru ca toti sa ne simtim bine. Multumim Alexandrei Popovici ca a avut grija de noi.
         Iata cateva fotografii de la concert:







Un comentariu:

  1. Dragii mei,

    Ma bucur enorm pentru realizarile voastre. Sunteti niste suflete deosebite si meritati tot ce vi se intampla din plin.

    Intr-adevar este o onoare imensa faptul ca doua mari artiste v-au fost alaturi. Doua artiste care exceleaza atat prin vocile lor de exceptie, prin tehnica atent ingrijita si prin grandoarea dar si profesionalismul de care dau dovada pe scena. Si nu doar atat, 2 persoane calde, doua persoane cu un suflet nobil si rar. Sa pretuiti mult aceste momente, nu oricine le intalneste si nu oricine are ocazia sa cante cu aceste minuni.

    Inchei prin a va dori mult succes si in a va promite ca in mine veti avea mereu un sustinator in orice este nevoie.

    Va imbratisez pe toti!

    P.S Draga moderator simpatic, vezi un pic acolo unde ai mentionat " Doua soprane de talie internationala", daca poti, editeaza si scrie doua artiste lirice sau de opera, sau simplu artiste, poate se vor ivi confuzii in randul celor care nu sunt familiarizati, pentru ca sunt soprana, si mezzosoprana, cum bine ai mentionat mai apoi. M-am gandit sa iti spun, desi stiu si eu cum este, emotia aceea si reveria...si nu mai esti atent la orice:P Persista doar bucuria si sentimentele...

    Pupici, sanatate si multe, multe impliniri.

    RăspundețiȘtergere