duminică, 20 februarie 2011

In pregatirea unui nou inceput...

        Colindele s-au terminat, dar noi nu ne oprim aici. Am hotarat, de comun acord, ca anul acesta sa facem mai mult, sa daruim mai mult din ceea ce noua ne place, sa ne urmam pasiunea cu mult mai multa deschidere si munca. De aceea, am inceput repetitiile pentru a defini o alta parte a grupului MelosTon, si anume Cantecele laice.
        Pe 19 februarie 2011 am avut deja o prima cantare si s-a dovedit a fi un real succes, ceea ce ne motiveaza pe noi sa mergem mai departe cu multa bucurie si dragoste de muzica si de oameni. Nu a fost doar o cantare, ci si un test pentru toti si pentru fiecare in parte, avand ca rezultat convingerea ca mergem pe drumul cel bun. Si asa este.
        Urmeaza repetitii peste repetitii, lucru care ne bucura enorm, deoarece faptul ca suntem impreuna este de nepretuit. La sfarsitul unei zile de munca, o simpla repetitie ne elibereaza total de orice gand negativ si uitam de toate problemele pe care le avem. Este ca o gura de aer proaspat, intr-o lume plina de poluare. Si ceea ce ne leaga si ne tine aproape este faptul ca toti iubim muzica si oamenii.
   
MelosTon
       

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu